Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Logo & huisstijl

door janine ontwerpt

Herkenbaarheid en een aantrekkelijke uitstraling, twee dingen die ontzettend belangrijk zijn voor jouw (startende) onderneming. Met een sterk logo en een goed doordachte huisstijl zorg je dat jouw bedrijf de uitstraling heeft die je wilt. Het is immers vaak het eerste wat potentiële klanten van je onderneming te zien krijgen. Zorg dus dat je een goede eerste indruk maakt! Bekijk hieronder een kleine greep uit ons portfolio.

Kleuren

Wist je dat kleur de meest krachtige manier van non-verbale communicatie is? Daarom is kleur een belangrijk onderdeel voor de herkenbaarheid van jouw bedrijf, dus ook van je huisstijl en overige grafische vormgeving. Kleur doet iets met mensen, het heeft zijn eigen psychologie.

Onze hersenen zijn geprogrammeerd om te reageren op kleuren. Ze vormen onze gedachten en emoties. De kleur(en) die je gebruikt zeggen dus veel over je product of dienst en hebben dus direct invloed op je klanten. Maar welke kleur moet je nou kiezen voor jou bedrijf? Ondanks dat iedereen zijn eigen associaties heeft bij bepaalde kleuren zijn er algemene associaties bij verschillende kleuren. Bekijk hiernaast de kleurassociaties die men, over het algemeen, heeft.


Typografie

Dat tekst een grote rol speel in grafische vormgeving is een feit. Als grafisch ontwerpbureau heb ik dan ook dagelijks te maken met het vormgeven ervan. Dit noemen we typografie.

Typografie omvat alle aspecten die horen bij het opmaken van teksten. Typografie bestaat uit beeld en tekst elementen. Met beeldelementen bedoelen we kleurkeuzes, regelafstanden, witruimtes en kolomindelingen en met tekstelementen worden lettertypes, letterfamilies, lettergroottes en dergelijke bedoeld. Een grafisch ontwerper heeft als taak een balans te vinden tussen leesbaarheid en expressie van een tekst.

Offerte aanvragen

Vul geheel vrijblijvend het offerteformulier in, en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.  Liever direct persoonlijk contact? 
Bel dan naar 06 13 456 319.

Ik wil een offerte aanvragen voor
Logo ontwerp
Logo restyling
Huisstijl ontwerp
Anders, namelijk:
Offerte aanvragen

© 2015 - 2018 Janine Ontwerpt - Site by Janine Ontwerpt | Algemene voorwaarden | Privacy